build your own website

.Bekijk onze laatste actie

Profiteer nu van gratis Premio Wintercheck

De herfst en de winter vragen veel van uw auto. Dan is het nóg belangrijker dat alles goed functioneert. Om vervelende situaties met uw auto zoveel mogelijk te voorkomen, bieden wij u nu gratis de Premio Wintercheck. Hierbij controleren wij onder meer: Remmen, Banden, Verlichting, Schokdempers, Accu en de Vloeistofniveau, olie, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof

Bereid ook uw accu voor op de winter

Elke auto-accu heeft een beperkte levensduur. Hoelang hij meegaat hangt af van het gebruik. Maakt u bijvoorbeeld veel korte ritten, dan komt een accu niet voldoende op temperatuur en laadt hij niet volledig op. Is uw accu onvolledig opgeladen, dan zal hij bij vrieskou grote kans lopen het te begeven. Onder het vriespunt levert een accu nog maar tweederde van zijn capaciteit en dat is niet genoeg om de auto te startenUw airco is van groot belang, ook in de koudste en natste maanden van het jaar. Een goed werkende airco filtert het vocht uit de lucht. Dat is geen overbodige luxe met al die natte paraplu’s, jassen en schoenen
in de auto

Kan je hier dan niets aan doen? Jawel! Heeft uw accu nog voldoende capciteit, dan is het absoluut zinvol om in koude (winter)tijden wat beter voor hem te zorgen. Zo kunt u voor het starten bij wijzevan ‘warming-up’ even de lichten laten branden. Ook is het beter om het startstop- systeem uit te zetten

Bij twijfel even laten doormeten
Heeft u twijfels over de staat van uw accu? Kom naar uw Premio en wij meten hem graag even door. Is de accu niet goed meer, dan doen wij de montage van u nieuwe accu gratis!

? Beslagen ruiten

Als optimale voorbereiding op de wintermaanden gaat u ongetwijfeld voor een onderhoudsbeurt van uw auto. Remmen, olie, vloeistoffen, banden, u wilt het allemaal tiptop op orde hebben. Maar denkt u ook aan uw airco?

Uw airco is van groot belang, ook in de koudste en natste maanden van het jaar. Een goed werkende airco filtert het vocht uit de lucht. Dat is geen overbodige luxe met al die natte paraplu’s, jassen en schoenen in de auto.

Behaaglijker en veiliger
Om u zonder beslagen ruiten de weg op te laten gaan, bieden we nu een extra scherp geprijsde Premio Aircocheck. Zo zit u gegarandeerd behaaglijker en veiliger achter het stuur.

Laat zelfs de zwaarste buien u het zicht niet ontnemen

Slecht zicht door regen of mist, daar zit u niet op te wachten. Daarom zijn goede ruitenwissers ook zo belangrijk. Helemaal in de natste maanden van het jaar. Goede ruitenwissers zorgen voor een effectieve afwatering van uw voorruit en laten geen strepen of krassen achter. Prettig én veilig!