auto uitlijnen, beek, sittard, geleen, maastricht, born, urmond, uitlijnen, hunter uitlijnen, vier kant uitlijnen, vierkant meten, digitaal uitlijnen, oldtimer uitlijnen, Uitlijnen Premio Jamrozk
best web page software

3D Uitlijnen met de Hunter HawkEye EliteWaarom uitlijnen?


Vermindert slijtage van banden:

Een niet goed uitgelijnde auto is een belangrijke oorzaal van
een vroegtijdige slijtage van banden. Door de jaren heen kan
een goed uitgelijnd voertuig ervoor zorgen dat een band
duizenden kilometers langer meegaat. Veel banden worden
echter voortijdig vervangen als gevolg van een ongunstige slijtage.

Lager brandstof verbruik:

Het verbruik neemt toe naarmate de rolweerstand toeneemt. Door een voertuig uit te lijnen worden alle vier de wielen parallel gesteld wat in combinatie met de juiste bandenspanning de rolweerstand minimaliseert.

Beter rijeigenschappen:

Trek uw auto naar een kant? Moet u voortdurend tegensturen om de auto rechtuit te laten rijden? Veel van deze problemen kunnen worden gecorrigeerd door een uitlijning te laten uitvoeren. Met een correct uitlijnde auto worden alle oneffenheden in de weg beter geabsorbeerd en zorgt daarmee voor een comfortabel rijdende auto.

Veiliger rijden:

Een controle van ophangsysteem is onderdeel van de uilijnprocedure. Versleten onderdelen worden waargenomen en kunnen in overleg worden vervangen voordat dit leidt tot mogelijk kostbare reparaties.

Met de nieuwste Hightech Hunter Hawkeye Elite uitlijnsysteem.
Hoeven wij geen nee meer te verkopen. Met dit uitlijnsysteem kunnen wij alle auto’s uitlijnen. Ook voor verlaagde auto’s campers en oldtimers enz. Zonder u velgen te beschadigen.


Hoe werk het HawkEye Elite digitaal uitlijnsysteem?

De Hunter HawkEye Elite is voorzien van een hoog-resolutie digitaal camerasysteem. De vier onafhankelijk werkende camera's berekenen de positie van de vier targets ten opzicht van elkaar die op elk wiel uw auto zijn gemonteerd. De computer van de uitlijnmachine gebruikt deze infomatie om de gemeten waarden te vergelijken met de uitlijnspecificaties van de autofabrikant. Als uit de diagnose blijkt dat de actuele wielstanden buiten het bereik van de gestelde fabrieksspecicaties liggen dan dient uw auto te worden uitgelijnd. De uitlijnmachine voorziet de technicus van alle relevante infomatie die nodig is om de juiste afstellingen te kunnen doen, zodat de wielstanden binnen de gestelde toleranties van de fabrikant komen te liggen.V
Is uitlijnen belangrijk?

VRAGEN over Uitlijnen:

A
Onderzoek heeft uitgewezen dat er gemiddeld 20.000 kilometer per jaar met de auto word gereden. Als de totaal sporing maar een paar millimeter afwijkt, veroorzaakt dit een slijtage die gelijk is aan banden die 100 kilometer dwars over het wegdek worden gesleept.

V
Hoe kan ik zien dat de auto moet worden uitgelijnd?
A
Laat uw auto controleren wanneer u een van de volgende symptomen constateert:
>buitensporige of ongelijkmatige bandslijtage
>auto trek naar links of naar rechts
>zoekerig rijgedrag
>trillingen of resonantie in het stuurwiel
>stuurwiel staat niet recht bij het rechtuit rijden

V
Hoe vaak zou mijn auto uitgelijnd moeten worden?
A
Volg voorgeschreven onderhoud intervallen van de fabrikant. Als algemene stelregel gelt iedere 15.000 kilometer of 1 keer per jaar.

Voor andere vragen kunt altijd contact met ons opnemen.