how to develop own website

© Copyright 1978 - 2024 Jamrozik

Mobirise
Mobirise

Nieuwe openingstijden

Vanaf 1 Mei gelden er nieuwe openingstijden:

Maandag: 8:30 tot 12:15 middag 13:00 17:30 uur
Dinsdag: 8:30 tot 12:15 middag 13:00 17:30 uur
Woensdag: 8:30 tot 12:15 middag 13:00 17:30 uur
Donderdag: 8:30 tot 12:15 middag 13:00 17:30 uur
Vrijdag: 8:30 tot 12:15 middag 13:00 17:30 uur
Zaterdag: 8:30 tot 12:15 middag gesloten
Zondag: Gesloten

Mobirise

Premio Tuning-catalogus 2024

De nieuwe Premio Tuning catalogus van 2024 is nu beschikbaar. Het beslaat 370 pagina's en is verkrijgbaar bij ons in de showrrom. Bijna alle bekende merken in het segment van ophanging, remmen, vermogen-upgrades, sportuitlaatsystemen, autostyling en accessoires zijn vertegenwoordigd. Niet te vergeten het velgenprogramma omvatte meer dan 400 ontwerpen tussen 14 en 23 inch. klik hier onder voor de catalogus in te kijken.

Mobirise

Altijd veilig op vakantie met de Premio vakantiecheck.

Een kort weekendtripje of de zomervakantie – is uw auto klaar voor de rit? 🚗🏖
Als u op reis gaat is er niets lastiger dan dat uw auto het niet goed doet en u daarom de reis moet onderbreken.
Er wordt bij deze check gecontroleerd op alle essentiële onderdelen van uw auto, daarbij wordt er ook extra gelet op onderdelen zoals uw accu, verlichting en het profiel van uw banden.
Tijdens de check wordt er gecontroleerd op de volgende onderdelen:

Koelvloeistof, Ruitenwisservloeistof, Bandenprofiel, Schokdempers, Bandenspanning, Oliepeil, Remmen, Uitlaat, Accu, Verlichting, Airco, Verlichting, Ruitenwissersbladen.

Maak nu een afspraak.

Mobirise

De Vakanties staan weer voor de deur"

En na een periode van stilstand in de herfst en winter word de aircoditioning weer volop gebruikt. Muffe geurtjes in de auto kunnen dan vaker opvallen, wat bij mensen met gevoelige longen zelfs kan leiden tot irritatie aan de luchtwgen. Daarom adviseren wij om jaarlijks de interieurfilters, koelmiddel en verdamper van de u auto te controleren of te veronreiniging.

Maak nu een afspraak.

Mobirise

Premio Jamrozik is al enkele jaren trouwe Fortuna Sittard Business Partner 

Premio Jamrozik Banden+Autoservice blijft ook de komende 2 seizoenen partner van Fortuna . Het Beekse bedrijf heeft een overeenkomst met twee seizoenen verlengd.

De samenwerking met Fortuna als Premium Partner gaat ver terug; Jamrozik Premio Banden + Autoservice is al partner sinds 2002. “En dat blijven we als trotse partner doen,” aldus mede-eigenaar Sven Jamrozik. “Het is altijd een enorm gezellig sfeer en goed verzorgd op de businessruimtes van het stadion.

Mobirise

Elektromobiliteit heeft u de jueste banden!

Elektrische auto's kunnen uiteraard ook op gewone banden rijden, aangezien er geen speciale eisen of voorschriften hiervoor bestaan. Maar: elektrische auto's zijn anders gebouwd dan niet-elektrisch aangedreven auto's en daarom moeten de banden vaak ook aan andere eisen voldoen. Het hogere gewicht van de auto's, andere acceleratie en ook geluidsontwikkeling spelen hierbij een rol. De verkeerde autobanden kunnen de actieradius per acculading tot zelfs 15% verminderen. 🔋
Heeft u vragen? Maak dan online een afspraak of kom langs:

Goodyear UltraGrip Performance 3

De nieuwe winterband van Goodyear de UltraGrip Performance 3 is een geweldige optie voor bestuurders die prioriteit geven aan winterprestaties en een band willen die betrouwbare handling en tractie biedt in verschillende koude weersomstandigheden.

Uitstekende prestaties in de sneeuw
Sterke prestaties op nat wegdek
Verbeterde remprestaties
SoundComfort technologie
Velgbescherming
Ook leverbaar in RunOnFlat

Mobirise

Wintervelgen Borbet N

Het Borbet n-wiel wordt geleverd als een "typisch winterwiel", perfect geschikt voor sneeuwbrij en sneeuw, met het stervormige ontwerp met een dynamische uitstraling. De BORBET N perfectioneert de BORBET-aanpak van "uitstoot vermijden in plaats van compenseren". Het N-wiel is nu verkrijgbaar in 6,5x17, 7,5x18, 8,0x18 inch en 8,0x19 inch voor een breed scala aan voertuigen met 5-gaats bevestigingen. Voor meer info kom langs in onze vestiging.

Mobirise

Het nieuwe Premio Jamrozik logo

MET EEN NIEUWE UITSTRALING
KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Premio ondergaat een visuele relaunch. De komende tijd zullen wij als Premio Jamrozik zich met een frisse look aan u presenteren. nieuw logo nieuwe huisstijl nieuwe singing. Hier al een aanzicht van ons nieuwe logo.


Mobirise

Nieuw de Oris Tracc Fietsendrager

De Tracc fietsendrager van ORIS is geschikt voor het op de trekhaak vervoeren van maximaal twee e-bikes of speed pedelecs. Door middel van de optionele uitbreiding is het tevens mogelijk om een derde fiets te vervoeren. De ORIS Tracc kan, zelfs bij een gemonteerde uitbreiding voor de derde fiets, compact worden gevouwen en met de meegeleverde opbergtas in de kofferbak, garage of kelder worden opgeborgen. De tas kan worden geplaatst en verwijderd terwijl de fietsendrager op de trekhaak bevestigd is. Voor het eenvoudig plaatsen van e-bikes of speed pedelecs is optioneel een oprijgoot beschikbaar. Daarnaast zijn er als accessoire extra lange straps voor fietsen met dikke frames beschik-baar.

Mobirise

BLACK IS THE NEW BLACK!

Liefhebbers kunnen van hun auto een echte eyecatcher maken met de vele verschillende designs, kleuren en vormen van lichtmetalen velgen.
Ze zijn de juiste keuze voor diegenen die het uiterlijk én het rijcomfort van hun voertuig belangrijk vinden. Lichtmetalen velgen worden vaak vervaardigd uit aluminium door middel van een gietprocest. Het koper en ijzer dat erin zit, maakt de velgen steviger zonder gewicht toe te voegen. Lichtmetalen velgen hebben dan ook veel te bieden - en dat niet alleen visueel.
Meer informatie over de aluminium velg vindt u hier: 

Mobirise

Doe nu de accu check!

Juist in de winter kan het eerder voorkomen dat de accu het begeeft. Wanneer heeft u uw accu voor het laatst laten checken? In aanvulling op regelmatige controle van de accu is het in de winter en bij koude temperaturen belangrijk geen onnodig ritten te maken of koud te starten. Tevens is compleet ontladen van de accu te voorkomen. 👍🏼 Wilt u uw accu laten controleren om er zeker van te zijn dat deze het goed blijft doen?
Boek dan online uw afspraak en kom langs:
Wij geven drie jaar garantie op een nieuwe accu.

Mobirise

Storingsdiagnose Met de Hella Gutmann.

Electronica en storingen…
Moderne auto’s beschikken over steeds meer elektronica. In het geval van een storing in een onderdeel van de electronica Dit merkt u aan oplichtende controlelampjes op het dashboard en klinken er waarschuwingsgeluidjes.
Vraag is natuurlijk wat de oorzaak is van deze storingsmelding.

Professionele diagnose
Om de oorzaak te kunnen vaststellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. De, uit het geheugen, gelezen foutcode(s) geeft vaak niet het complete beeld van een storing. Deze storing kan op zichzelf staan maar ook veroorzaakt worden door een andere storing.
Wij helpen u, graag ook bij een storing, snel weer veilig op weg!

Mobirise

Elektrische auto’s vragen meer van hun banden.

Duurzaamheid
Elektrische auto’s zijn veel zwaarder, gezien de battery packs, dan traditionele auto’s met een verbrandingsmotor. Dit gezamelijk met directe koppel/acceleratie kan er voor zorgen dat banden met
gemiddeld 30% sneller slijten.
Range
De range van een elektrische auto vergelijken met een traditionele auto met een verbrandingsmotor blijft
één van de belangrijkste bezorgdheden van de consument.
Is rolweerstand en kilometers/range.
Geluid
Elektrische auto’s genereren tot en met 50% minder geluid dan traditionele auto’s. Met als resultaat dat er
een verhoogde vraag vanuit de consument is voor stille banden. SoundComfort Technology ontwikkeld dat het geluid in de auto tot en met 4 decibel kan reduceren.
Wij helpen u graag de juiste band te vinden.

Mobirise

Goodyear Eagle F1 SuperSport Familie

De ontwikkeld voor op de weg en het circuit.
Een door racesgeïnspireerde bandenreeks voor een superieure grip en handling op droge wegen. Ontwikkeld voor op de weg en het circuit.
SuperSport
Stijve loopvlakribben zorgen voor haarscherpe responsieve richtingsveranderingen.
SuperSport R
Rubbersamenstelling met hars voor een betere wrijving die resulteert in een uitstekende grip op droge oppervlakken.
SuperSport RS *
Erg gespecialiseerde rubbersamenstelling uit de motorsport om grenzen te verleggen, met enorm veel grip en ultieme droge prestaties.
Wij helpen u graag de juiste band te vinden.

Mobirise

De nieuwe Dezent TU winterwiel.

De DEZENT TU leverbaar in de kluer silver en black is een goede keuze voor wie een populair 5-spaaks design wenst met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks zijn aantrekkelijke prijs is dit een volwaardig kwaliteitsproduct met TÜV certificering, winterbestendige SRC coating en zelfs een range aan ECE certificeringen.

Het wiel is leverbaar in de inch maten:
6 x 15 | 6,5 x 16 | 6,5 x 17 | 7,0 x 17 | 7,5 x 17 | 7,5 x 18 | 8 x 18

Meer info over deze velgen. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

De nieuw Dunlop Sport All Season

Is bestand tegen alle weersomstandigheden.
Waarom deze band kiezen:
Ongeëvenaarde handling op droog oppervlak
Een sterk riem- en overlaypakket ondersteunt het vermogen voor sportieve prestaties bij het nemen van bochten door voor een betere stabiliteit te zorgen.
Betrouwbare remprestaties op natte en gladde wegen*
Langwerpige groeven met een hoge capaciteit en radiale randen zorgen voor intensiever contact met de weg door een snellere afvoer van water op het contactvlak.
Geoptimaliseerd onder een breed temperatuurbereik
Multifunctioneel polymeermengsel activeert de flexibiliteit van het rubber bij een breder temperatuurbereik.
Wij helpen u graag de juiste band te vinden.

Mobirise

Rapid Specialty

Steeds meer moderne motoren hebben last van inwendige motorvervuiling wat meerdere nadelige vervolgen kan hebben. Vaak beïnvloed deze vervuiling de zuigerveren en olieschraapveren die als gevolg hiervan minder bewegingsvrijheid hebben.

Rapid Petrol System Cleaner is een reinigend benzine additief dat het gehele brandstofsysteem, ook na verbranding reinigt. Tevens optimaliseert de Rapid Petrol System Cleaner het brandstofverbruik, zorgt het voor schonere uitlaatgassen, verbetert de verbranding en de prestaties van uw motor.

Meer info over Rapid. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

Vervang u remvloeistof op tijd.

Autofabrikanten adviseren om uw remvloeistof elke twee jaar te verversen. Twijfelt u wanneer het voor het laatst is vervangen? Neem het zekere voor het onzekere en laat bij ons testen, wij meten het zo voor u na. Wanneer het vochtpercentage boven de 3% ligt, dient uw remvloeistof vervangen te worden.

Mobirise

Mobiliteitsgarantie op basis van Premio onderhoud.

Nieuw! De Premio Mobiliteitsgarantie. Of je nu thuis staat of onderweg bent in het buitenland, je kunt dag en nacht op ons rekenen. Onze eigen alarmcentrale is 24/7 bereikbaar. Professionele monteurs staan voor je klaar in 42 landen in Europa. Zij proberen je altijd ter plaatse te helpen; in 99% van de eenvoudige gevallen kun je de reis met je eigen auto vervolgen.

Is er toch vervangend vervoer nodig? Dan regelen we dat via 150 Nederlandse en wel 2000 Europese uitgiftepunten. Zelfs een hotelovernachting hoort bij onze service.
Premio biedt u de 24/7 mobiliteitsgarantie aan op basis van het door ons uitgevoerde onderhoud. Dat geeft u en ons de zekerheid en vertrouwen.

Mobirise

Wist u van onze nieuwe Leenauto

Heeft u uw auto bij ons in onderhoud of moet u hem achterlaten voor reparatie?
Dan kunt u gebruik maken van een nieuwe leenauto.

Zo bent u weer snel onderweg terwijl wij uw auto helemaal in orde maken.

Wilt u gebruik maken van onze leenauto?

Geef dit dan duidelijk aan bij het maken van uw afspraak.

Of onze gratis haal- en brengservice.

Mobirise

Wintervelgen Breyton BR-I voor BMW / MINI

De Breyton BR-I is met haar slank design een wiel dat geen BMW of Mini zal misstaan. Sterker nog, voorzien
van een origineel BMW of Mini logo zal menig liefhebber ervan overtuigd zijn dat het hier om een BMW origineel gaat.

Aangezien de Breyton BR-I enkel als ECE zal worden geproduceerd zou dit ook zomaar een origineel kunnen zijn. Een
ECE wiel wil zeggen dat deze aan exact dezelfde specificaties voldoet als het origineel. 

Mobirise

De nieuwe Dezent TW winterwiel

Het nieuwe DEZENT-wiel wordt geleverd als een "typisch winterwiel", perfect geschikt voor sneeuwbrij en sneeuw, met het stervormige ontwerp met een dynamische uitstraling. Gebaseerd op de vorm van een propeller, combineert de DEZENT TW klassieke ontwerpkenmerken met een turbine-effect. De brede toepassingsmogelijkheden variëren van compacte automodellen zoals VW Golf, VW Passat, Ford Focus, Mercedes A-Klasse tot populaire middenklasse auto's zoals de nieuwe BMW 3 Serie en 5 Serie en de Mercedes E-Klasse evenals bestseller Audi A6.

Verkozen tot Gekozen Product van het Jaar!

1 noise-cancelling hoofdtelefoon gratis bij aankoop van SoundComfort banden.
De SoundComfort-banden zijn voorzien van een polyurethane schuimlaag aan de binnenkant van de band die zorgt voor veel stiller en comfortabeler rijgedrag door het interne geluidsniveau van uw voertuig tot wel 50% (4db)* te verminderen.

Mobirise

Volg u ons al op Facebook:

Volg ons en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leuke aanbiedingen, winacties en algemene informatie over Premio Jamrozik.

https://www.facebook.com/premiojamrozik

U kunt ons ook volegen op Instagram, en Youtube.

Mobirise

Het Barracuda ultralight project 3.0

Het speciale MT-2-type uit één stuk dat de flow vormt, maakt indruk met zijn zeer lage gewicht en de grote remcontour: de vloeiende rand van de overtreffende trap, gewichten van 8,3 KG bij een wielbelasting van 725 KG zijn ongeëvenaard. Vanwege de hoge remafstanden kan de velg bijna voor elk voertuig worden gebruikt, inclusief super sportwagens. Uniek eConvex en concaaf ontwerp met gefreesde spaak.

Standaardkleur: mat zwart gefreesd
8,5x18 5x 108 / 112 / 114.3 / 115 / 120
8,5x19 5x 108 / 112 / 114.3 / 115 / 120

Mobirise

Breyton Fascinate

Fascinate staat voor verbazing. Dat effect heeft Breyton onder de BMW rijders vaker. De Breyton Fascinate is leverbaar in een breed scala aan toepassingen. Onder andere in 21 en 22 inch voor de BMW X3, BMW X5 en X6. Niet te vergeten ook voor de BMW 3 Serie en de nieuwe 4 Serie F32.
Eveneens als de andere Breyton modellen is de Fascinate ook leverbaar in Mat Black. Deze satijn zwarte uitvoering misstaat vrijwel geen enkele BMW. Door de donkere kleur geven deze velgen de auto een wat agressievere uitstraling. Ook in de kleur Mat Gun. Ook wel Mat Grey (mat grijs) of antraciet genoemd. Wanneer zwart te zwart is en zilver te zilver dan is de kleur Mat Gun een juiste keuze voor uw BMW velgen. Deze kleur velgen zijn passend voor alle BMW modellen.

Meer info over deze velgen. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

Vind de juiste velgen voor uw auto

Vanuit de folder nieuwe velgen uitkiezen is vaak een lastige zaak. Staan ze onder jouw auto én passen ze onder jouw auto? Met de Premio 3D configurator kan je probleemloos verschillende velgen uitproberen. Vind heel gemakkelijk jouw ideale wiel dankzij de sublieme virtuele weergave van de velgen en jouw auto. Details als lichtinval, perspectief, kleur contrast, en concaaf of convex gevormde spaken worden perfect weergegeven. Het realisme en het gebruiksgemak van de 360° configurator zijn ongeëvenaard.

Er worden helaas niet allen merken gevoer wat wij kunnen leveren. Voor deskundig advies en prijzen kunt u altijd langs komen in onze showroom of neem contact met ons op: info@jamrozik.nl

Mobirise

Dunlop Sport Classic

KLASSIEKE UITSTRALING, MODERNE PRESTATIES
De nieuwste Dunlop Sport Classic-banden bieden eingenaars van klassieke auto's alles wat ze wensen: een klassieke uitstraling gecombineerd met een moderne wegligging en remprestaties.

De nieuwste constructie en compound-technologieen zorgen voor een uitstekende grip, stabiliteit en stuurprecisie onder droge en natte omstandigheden. En tegelijkertijd heeft het profiel nog steeds die typisch authentieke look die de eigenaars van klassieke auto's juist zo waarderen. Ook voor uitlijnen van u oldtimer bent u bij ons op het goede adres. Wij leveren ook andere merken klassieke banden.

Meer info over deze velgen. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

New van AEZ Wheels de Crest Black

In de stijl van zelfbewuste ontwerpt de nieuwe lichtmetalen AEZ Crest donker is geschilderd matte gunmetal. De gepolijste buitenste rand, in het jargon "gepolijste lip" genoemd, zorgt de afbakening banden als een helder licht rand en geeft het aluminium velg kijken groter.

Het wiel is leverbaar in de inch maten:
7,5 X 17 | 8,0 X 18 | 8,0 X 19 | 9,0 X 19 | 8,0 X 20 | 9,0 X 20 | 9,0 X 21

Meer info over deze velgen. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

Fulda SportControl 2 voor de Sportief rijden

Sportief rijden op natte en droge wegen. Voor high-performance auto's.

De SportControl 2 is de verbeterde UHP-band die is ontworpen voor sportief rijden. Profiteer van een kortere remweg op droog wegdek en een uitstekende controle op nat wegdek. U geniet ook van een lager brandstofverbruik.

Fulda banden goede kwaliteit en prijs verhouding. Fulda banden komen uit de Duitse high-technologie van Goodyear, Dunlop banden en profiteren aldus van de diens ontwikkelingen.

Meer info over deze banden. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

Nieuwe Borbet A Velgen

Dit wiel combineert een klassieke uitstraling met de modernste technieken. De Spaken zijn gevormd zodat de meest extreme remmen geen probleem voor dit wiel zouden moeten zijn.

Het wiel komt er in 18 en 19 inch en wordt in diverse steken geleverd 5 gaats 108 t/m 120.

En is leverbaar in de kleuren, klassieke zilver sterling, krachtige matte zwart,
Blauw brilliant zilver en Rood brilliant zilver.

Meer info over deze velgen. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

Falken lanceert de Azenis FK510

Falken nieuwe topmodel in het Ultra High Performance segment overtuigt met hoge veiligheid, uitstekende rijdynamiek en verbeterde efficiency. De Falken AZENIS FK510 staat met de innovatieve materiaalmix, een toekomstgerichte constructie en de som van al onze ervaring opgedaan tijdens vele tienduizenden wedstrijd- en testkilometers voor onze nieuwe High-End bandengeneratie. Het overtuigende resultaat kunt u nu zelf op de weg ervaren.

Meer info over deze banden. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Atelier Forged concept van OZ

Het nieuwe Atelier Forged concept van OZ Racing geïntroduceerd voor de Nederlandse markt. Atelier Forged is het Custom-made project van de Italiaanse wielenfabrikant en staat voor kwalitatief, uitdagende en hoogwaardige wielen in het topsegment van de wielenmarkt.

Atelier Forged is een reeks van gesmede velgen die uniek zijn in design en kwaliteit.

Atelier Forged biedt een maatwerk wielconfiguratie voor degenen die zich willen onderscheiden van de menigte

Goodyear stelt de nieuwste zomerband voor - Eagle F1 Asymmetric 3

Bereid je voor op het onverwachte. Je kan steeds rekenen op de Eagle F1 Asymmetric 3, de nieuwste zomerband van Goodyear. De nieuwe band met goede prestaties zorgt voor de kortste remafstand* op natte en droge wegen, zodat u steeds de controle behoudt en klaar bent om van de rit te genieten.

Meer info over deze banden. Bel ons voor persoonlijk advies op +31 (0) 46 437 68 28 of mail ons gemakkelijk op info@jamrozik.nl

Mobirise

Tijd voor verandering !

Dit is alleen op opvallende afwerking in brons . De concave - vormige benadrukt Dotz Revvo fungeert sportief en filigraan en vervult een belangrijk criterium - gewichtsbesparing . Door de gepolijste daling centrum in combinatie met de decoratieve schroeven zorgt voor een perfect evenwicht rand look. Een extra eigenschap is de ondersnijding in het gebied van contactloze aflopende bovenranden van de spaken .

Of het nu 3 of 4 BMW, Audi S3 , A4 , A5 , Golf GTI , Nippon racer en vele andere voertuigen - in de Dotz Revvo komen trendsetter hun geld. De afmetingen zijn zo gekozen dat bij 19 en 20 naast een versprongen montage ( bredere banden ) kan

Het wiel is leverbaar in de inch maten:
7.5 x 17 · 8.0 x 18 · 8.0 x 19 · 8.5 x 19 · 9.5 x 19 · 8.5 x 20 · 9.5 x 20

SBS 6 uitzending beste deal van.nl

Zondag 1 november waren wij op SBS 6 beste deal van Nederland. Heeft u de uitzending gemist klik hier naast op de link voor de uitzending nog eens te bekijken.

Mobirise

Goodyear Vector 4Seasons
Nu met 1 jaar volledige garantie

Het Vector Protector programma biedt één jaar volledige garantie bij aankoop van 4 Goodyear Vector 4Seasons banden. Uw band wordt gratis vervangen bij diefstal, vandalisme of beschadiging. Zowel kosten voor aanschaf, montage en balancering zijn inbegrepen.


Actie onder voorwaarden.ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

Mobirise
Contact

Weth. Sangersstraat 47B
NL 6191 NA Beek LB

Tel: +31 (0) 46 437 68 28

E-mail: info@jamrozik.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:30

Zaterdag:  08:30 tot 12:15

Zondag: Gesloten
Tijdens lunch gesloten van: 12:15 tot 13:00

Maak een afspraak

Via de online afsprakenplanner kunt u zelf op het gewenste tijdstip een afspraak inplannen.

Klik hier voor u afspraak online te maken >>>>