simple website builder

© Copyright 1978 - 2024 Jamrozik

Historie Jamrozik Sinds 1978.

Historie Jamrozik Sinds 1978.

Premio Jamrozik meer dan alleen een bandenspecialist.

Na een flinke metamorfose in 2016 is Premio Jamrozik klaar voor de toekomen. De afgelopen tijd is er keihard gewerkt om ons bedrijf te ontwikkelen van specialist in banden en velgen naar een allround adres voor onderhoud, APK, reparatie en- als vanouds- banden- en wielerservice voor alle merken personenwagen.

Ruim 40 jaar gelden 1978 werd de basis gelegd in beek bij winkelcentrum Makado een Banden en wielercentrum. Na ruim 40 jaar nog steeds gevestigd bij winkelcentrum Makado beek is ons motto klaar terwijl u wacht in onze nieuwe wachtruimte met gratis Koffie en Wifi of u doet ondertussen een boodschap in de vernieuwde Makado.

Een adres voor groot en klein onderhoud, reparatie, en APK voor alle merken auto’s is dan buitengewoon ideaal. Premio Jamrozik beschikt over de kennis en apparatuur om ieder automerk volgens de protocollen en specificaties van de fabrikanten te onderhouden. De fabrieksgarantie blijft volledig behouden, ook bij een nieuwe auto.

Premio Jamrozik heeft alles in huis om uw auto mooie te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan veilige en betrouwbare kilometers.
Komt eens langs in onze zeer uitgebreide showroom in beek een zeer uitgebreid showroom auto accessoires en auto poets producten.

Zowel de zakelijke al de particuliere klant is gebaat bij Jamrozik deskundig advies en montage van banden en velgen. Zoals zo vaak geldt, lijkt dat makkelijker dan het is. De keuze voor de juiste band en velg vereist vakmanschap. Moest een autoband voorheen vooral goed rijden, tegenwoordig spelen verschillende rijsituaties en beïnvloeden het rijgedrag. Wij adviseren u graag over het juiste advies voordat u autobanden koopt. Wij beschikken over de modernste uitlijn systeem waardoor wij u auto deskundig kunnen uitlijnen.

Voor een velg gaat hetzelfde op. Een mooie velg is een sieraad voor de auto. Maar de autotechniek is zo complex geworden, dat u niet zomaar voor de mooiste velg kunt kiezen.
Veiligheid, comfort en weggedrag mogen nooit in het geding komen bij de keuze voor een velg. Daarom levert Premio Jamrozik velgen van vooraanstaande merken met hoogwaardige banden.

Als u op zoek bent naar een trekhaken bent u bij Jamrozik op het goede adres in de jaren een goede naam opgebouwd in de regio. Wij adviseren u graag over een trekhaak een wkegdraaibare, vasthaak of een afneembare trekhaak. Ook is het altijd van belang wat u gaat trekken een paardentrailer of een caravan. De moderne auto’s staan bekend om hun toenemende mate van complexiteit van hun elektronische systemen. Ook autospecifieke elektrische bedradingsets voor de trekhaak waardoor een probleemloze installatie word gewaarborgd.

We nodige u van harte uit om eens in gesprek te gaan over wat wij Premio Jamrozik voor u kan betekenen. En dat kan wel eens meer zijn dan u verwacht.

Mobirise
Contact

Weth. Sangersstraat 47B
NL 6191 NA Beek LB

Tel: +31 (0) 46 437 68 28

E-mail: info@jamrozik.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:30

Zaterdag: 08:30 tot 12:15

Zondag: Gesloten
Tijdens lunch gesloten van: 12:15 tot 13:00

Maak een afspraak

Via de online afsprakenplanner kunt u zelf op het gewenste tijdstip een afspraak inplannen.

Klik hier voor u afspraak online te maken >>>>