best free website creator

© Copyright 1978 - 2024 Jamrozik

Mobirise

TREKHAKEN

Of u nu een paardentrailer, caravan of boot trekt, fietsen vervoert of een trailer gebruikt, Jamrozik heeft de juiste trekhaak voor u: een vaste-, afneembare- of wegklapbare trekhaak. Moderne auto’s staan bekend om hun toenemende mate van complexiteit van hun elektronische systemen. Ook autospecifieke elektrische bedradingssets voor de trekhaak waardoor een probleemloze installatie wordt gewaarborgd.


Mobirise

Trekhaak 'inleren'codering?
Het kan zijin dat we je auto, na het monteren van de trekhaak, moeten 'inleren'; de trekhaak moet dan worden aangemeld bij de auto-elektronica, zodat alle aanwezige electronische componenten van de auto blijven functioneren bijvoorbeeld de ADAS rijhulpsystemen.

Indien je auto moet worden ingeleerd, kunnen wij dit meteen voor u doen met onze diagnose apratuur.

Wij monteren alleen kwaliteit trekhaken van de merken:
Westfalia, Oris (Bosal) Brink of GDW.

Voor meer in info neem u gerust contact op met ons.

Welke trekhaak voor u:

Een 7-polige aansluiting is geschikt voor de aanhanger, fietsendrager, trailer en dergelijke. Gaat u op reis met een caravan, dan is een 13 polige kabelset geschikt. Overigens is een ombouw van 7-polig naar 13-polig altijd mogelijk.

en vaste trekhaak is een trekhaak die altijd bevestigd is aan een voertuig. Deze is makkelijk in gebruik, omdat hij -in tegenstelling tot een afneembare trekhaak- altijd tot uw beschikking is. De vaste trekhaak wordt veelal gekozen door automobilisten die de trekhaak regelmatig gebruiken of een goede oplossing zoeken tegen de meest schappelijke prijs.

Niet elke auto is geschikt voor een vaste trekhaak. Dit heeft vaak te maken met de positie van de kentekenplaat of de positie van het mistlicht, waarvan er tenminste één bij wet altijd zichtbaar moet zijn. Blokkeert de vaste trekhaak het zicht van één van deze twee componenten dan wordt er geen trekhaak ontwikkeld.

Voor wie de trekhaak regelmatig gebruikt, maar het design van z'n auto erg belangrijk vindt en tegelijkertijd optimaal gebruiksgemak wil ervaren, dis de wegdraaibare trekhaak de ultieme oplossing. In opgeborgen toestand wijst niets op de aanwezigheid van een trekhaak onder uw auto, maar met een simpele handbeweging is de trekhaak al klaar voor gebruik.

Omdat u de kogel na gebruik handmatig wegdraait achter de bumper blijft het design van uw auto volledig intact en hoeft u geen losse kogel meer in uw kofferbak op te bergen. Daarnaast blijft uw kofferklep prima bereikbaar en is uw kofferbak eenvoudig te beladen. Wegdraaibare trekhaken vragen geen onderhoud. Doordat de kogel altijd verbonden blijft met de huls, kan er geen viezigheid in achterblijven.

De meeste trekhaken die tegenwoordig verkocht worden, zijn afneembare trekhaken. De balkconstructie daarvan is gelijk aan die van een conventionele trekhaak, maar in plaats van de haak met kogel wordt aan de voorzijde van de dwarsbalk een bevestiging voor de afneembare trekhaak gemonteerd. De afneembare trekhaak is daar gemakkelijk aan te bevestigen. Een afneembare trekhaak wordt alleen aangekoppeld als hij gebruikt wordt.
Alle voordelen op een rij:

Kentekenplaat of mistachterlicht wordt bij geen gebruik niet afgedekt
Systeem is vrijwel onzichtbaar wanneer trekhaak niet gebruikt wordt
Geen aantasting design achterzijde auto
Geen kans op vlekken of blauwe plekken op de benen bij het in- of uitladen van spullen
De kofferbak is makkelijker bereikbaar
Geen problemen met parkeersensoren

De afneembare systemen van Brink© zijn toonaangevend op het gebied van gebruiksgemak. Het vastmaken van de afneembare trekhaak is in een paar seconden gebeurd en gereedschap is niet nodig. De BMC is simpel te vergrendelen en ontgrendelen met een schuifmechanisme. De BMA werkt nóg eenvoudiger. U steekt de kogel in de huls en door hem licht naar beneden te drukken vergrendelt hij vrijwel vanzelf.

Hoewel hybride auto’s veel voordelen kennen, zijn er ook nadelen. Zo mogen ze bij wet weinig gewicht trekken. Een ‘gewone’ trekhaak is dan ook geen optie. Voor wie wel regelmatig met de fiets op pad gaat en daarbij gebruik wil maken van een fietsendrager.

Houdt u van fietsen, maar mag uw auto volgens de voorschriften van de autofabrikant geen aanhangwagengewicht trekken?

Mobirise
Mobirise

Fietsendrager Oris Tracc

Fietsendragers voor twee of drie fietsen. kom gerust een kijkje nemen in onze showroom voor meer info. Wij hebben ook fietsendragers die beschikbaar zijn voor hybride en compacte auto’s.

Om op twee wielen te rijden is soms ook een auto nodig. fietsendragers maken het hele proces van het verplaatsen op de fiets zoveel gemakkelijker.

Wij hebben fietsendragers die geschikt zijn voor zowel standaard- als e-bikes en passen zich aan het dagelijks leven - ze kunnen eenvoudig worden opgevouwen, zodat u ze gemakkelijk kunt opbergen, zijn licht en gemakkelijk te dragen.

Wij monteren alleen kwaliteit trekhaken van de merken:

Mobirise
Contact

Weth. Sangersstraat 47B
NL 6191 NA Beek LB

Tel: +31 (0) 46 437 68 28

E-mail: info@jamrozik.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 – 17:30

Zaterdag: 08:30 tot 12:15

Zondag: Gesloten
Tijdens lunch gesloten van: 12:15 tot 13:00

Maak een afspraak

Via de online afsprakenplanner kunt u zelf op het gewenste tijdstip een afspraak inplannen.

Klik hier voor u afspraak online te maken >>>>